Copyright 2020 - Custom text here
Wednesday, 10 August 2016 18:45

Affirmasjoner - del 1

Lurer du på hva affirmasjoner er? Eller hvordan man lager en affirmasjon?

Denne og de 2 påfølgende artikler skal belyse dette emne. Jeg regner med at de fleste har hørt følgende: hvis man bare ønsker det man vil ha eller oppnå sterkt nok, så vil universet oppfylle ønskene våre.  Det finnes utallige bøker og artikler på internett rundt dette emnet. Jeg har problemer med å tro at universet vil hjelpe oss med ønskene våre. Men samtidig så er det en kjerne av sannhet i det.

Vi trenger nok ikke å gå så langt som til universet for å få hjelp til å få ønskene våre oppfylt. Vi får heller gå den andre veien og se i oss selv. Rollen underbevisstheten vår spiller.

Her vil jeg gå tilbake til den franske apotekeren Émile Coué (1857 – 1926). Han oppdaget helt tilfeldig kraften som ligger i tankene våre.
En dag kom en mann inn i apoteket hans. Han fortalte at legene ikke kunne hjelpe ham lenger. Men han trodde fast på at Coué ville kunne helbrede ham. Apotekeren ble rådløs, han var jo ikke lege, kun en apoteker. Men siden mannen ikke ga seg, så blandet han sammen en mikstur av forholdsvis uvirksomme remedier. Han ga mannen denne miksturen med løfte om at denne vil gjøre ham frisk. Noen dager senere kom mannen frisk tilbake. Hva hadde skjedd?

Mannens urokkelige tro på at miksturen til Émile Coué ville hjelpe ham, hadde faktisk hjulpet ham med å bli frisk. Coué hadde oppdaget at medisiner virker bedre når pasienten faktisk tror på effekten av disse. Denne effekten kjenner vi i dag under navnet «Placebo».

Émile Coué hadde oppdaget at tankene faktisk kan influere selvhelbredelse. Autosuggesjonen var oppdaget. Denne kan ikke bare brukes for å helbrede seg selv, men den kan også brukes for at dine ønsker med større sannsynlighet kan gå i oppfyllelse.

 Men for å bruke tankens kraft, så må man først vite hva man egentlig ønsker seg. Derfor oppfordrer jeg deg å finne ut hva du virkelig vil. Sett deg ned og skriv ned ønsker og mål.
Når man vet hva man vil oppnå, så vil man legge merke til de små anledningene som finnes langs veien for å komme nærmere målet sitt. Når man vet hva man vil, så vil det også påvirke din utstråling. Og når du har en annen utstråling, så vil også reaksjonene fra omverden forandrer seg. Og dette kan føre til at livet faktisk ligner mer på det du ønsker deg.

 Sitat:
Pass på dine tanker fordi de blir til ord.
Pass på dine ord fordi de blir til handlinger.
Pass på dine handlinger fordi de blir til vaner.
Pass på dine vaner fordi de blir til din personlighet.
Pass på din personlighet fordi den blir til din skjebne.

 Mer om dette emnet om 2 uker.

 

 

Read 404 times
More in this category: « Komfortsone Affirmasjoner - del 2 »
f t g m